martes, 9 de noviembre de 2010

Què és un bloc?

Bloc: És una pàgina virtual intercativa on el creador o creadors del bloc  exposen informació interessant per a ells, la qual pot ser comentada i observada per  tota la gent que hi vulgui o tota la gent que hi deixi el creador del bloc. El bloc no te que ser d'una temàtica obligatoria, el creador pot triar lliurement el tema que vol tractar al bloc. Com ja e dit abans els lectors podrán posar comentaris a cada bloc i el creador contestar tota mena de dubtes o afegir informació al bloc.
El bloc está organitzat per entrades, les quals poden parlar de diferents temes o d'un mateix. A més pot crear vínculs amb altres blocs i que la gent pugui anar a aquestos altres que poden estar relacionats amb el tema o no. Per donar millor imatge al bloc pots posar imatges, anuncis i molts altres recursos decoratius.
Perquè hem pot servir en el meufutur professional?
El bloc pot tenir moltes utilitats, segons la temàtica que se li doni al bloc pot ser molt útil en molts àmbits, com en una empresa, per fer propaganda d'un local, etc...Al meu futur professional pots fer-hi milers de blocs diferents; ja sigui que cada educador tingui un bloc i posi les seves noves experiències i els altres educadors li comentin les seves, també pots posar casos que no trobes solució amb algú i t'ajuden a través del bloc. Fins i tot pots posar articles per a la gent amb la que treballes i que els llegeixin i puguin donar opinió, o els ajudes a crear el seu propi bloc. Així doncs el bloc pot ser molt útil en qualsevol àmbit professional.

Artigos Relacionados

0 comentarios: