jueves, 11 de noviembre de 2010

Pissarra Digital Interactiva (PDI)


La PDI es un sistema tecnològic el qual està compost per : un ordinador, un videoprojector i un dispositiu de control del punter. Això ens permetrà projectar a la pissarra tot el contingut digital i es pot interactuar directament amb la superfície virtual.

La PDI té un ampli ús educatiu ja que te una gran quantitat d'eines per poder utilitzar i sembla com si treballéssim en un full en blanc o damunt de la mateixa pantalla de l'ordinador. A més en la meva opinió crec que serveix per a que l'alumne presti més atenció a classe i li aporti motivació. No només serà una classe avorrida , sinó que faran ho mateix però s'ho prendrà com una mena de joc interactiu. El professor podrà afegir les seves activitats normals i les podran resoldre a la mateixa pissarra.

Al meu futur com Educador Social una de les principals avantatges pot ser  com ja he dit la motivació. Com pot ser amb un grup de nens amb problemes socials i amb un baix nivell d'atenció, la PDI pot ajudar-los al seu aprenentatge i a fer coses que abans no es sentien capaç de fer. També pot motivar a un grup d'adults amb aquesta nova tecnologia.

Artigos Relacionados

0 comentarios: